Prima pagină

Bine ați venit în aplicația E-Consultare!

Noua platformă E-Consultare conține date referitoare la proiectele de acte normative inițiate la nivelul administrației publice centrale începând cu luna martie 2019, data la care construcția noului site a fost finalizată. Îmbunătățirile aduse actualei platforme E-Consultare constau în extinderea publicării proiectelor de acte normative inițiate atât la nivelul ministerelor, cât și la nivelul autorităților centrale din subordinea ministerelor și autorităților centrale autonome.

Totodată, noua versiune a platformei E-Consultare vine în sprijinul cetățenilor sau oricăror reprezentanți ai societății civile care urmăresc și doresc să se implice, cu sugestii și opinii, crescând gradul de democratizare al procesului decizional. Astfel, platforma facilitează, într-un mod interactiv, trimiterea de propuneri direct către instituțiile inițiatoare. Arhiva platformei E-Consultare cuprinde perioada ianuarie 2016 – aprilie 2018 și poate fi accesată la adresa: http://consultare.gov.ro mai multe »


Vizualizează:

Proiecte de acte normative pentru care pot fi trimise sugestii  Proiecte de acte normative pentru care sunt organizate dezbateri publice


Ultimele proiecte de acte normative introduse în platformă

mai multe »

E-Consultare.gov.ro - Participă la decizia publică!

E-Consultare.gov.ro – Participă la decizia publică!